Kanelsnegle

Kanelsnegle
Remonce 100 g Sukker 200 g Brun farin 30 g Kanel 150 g Smør
Dejen 800 g Hvedemel 50 g Gær 2 Æg ½ liter lun Mælk 3 spsk Sukker 2 tsk Salt 100 g Smør
Dejen- Opløs gæren i mælken.
- Tilsæt æg, sukker, salt og mel.
- Ælt dejen rigtig godt nogle minutter.
- Tilsæt smørret i mindre stykker.
- Ælt til smørret er æltet ind og dejen er smidig.
- Lad hæve 30 min.
- Alle ingredienser røres sammen til ensartet masse.
- Dejen rulle ud i en rektangel (højden ca. 30-35cm), har du ikke meget bordplads så del dejen og rul i 2 omgange.
- Smør remoncen på og rul dejen til en lang pølse.
- Skær pølsen ud i snegle og stil på plader.
- Lad den hæve 15 min mere.
- Pensel med æggestrygelse (1 æg pisket sammen med ½ dl vand og en knsp salt).
- Bages ved 200° i ca 10-12 min. (alle bagetider er vejledende da alle ovne bager forskelligt).
- Når afkølet kan der pyntes med fx. hvid/brun glasur, chokolade, frysetørret hindbær eller noget helt andet.