Velkommen til Det Søde Køkken. Jeg er utrolig glad for du kigger forbi. Du er meget velkommen til at kommentere, sende en hilsen eller stille spørgsmål. Faktisk bliver jeg rigtig glad for alt Ris, Ros eller på anden måde konstruktivt kritik. Så længe vi holder den hyggelige tone 😉 Til gengæld lover jeg at læse alle kommentarerne, store som små.

På Det Søde Køkken kan du finde billeder og opskrifter som jeg har leget med. Her handler det om Kager, brød, is og meget meget mere. Men vigtigst af alt… Det skal kunne spises med velbehag <3

 

Om mig

Jeg er bageruddannet tilbage i september 2007 i et lille bageri på Djursland. Har efterfølgende arbejdet med nogle fantastiske mennesker og suget alt hvad jeg kunne til mig. Jeg har i de seneste år arbejdet sammen med dygtige konditorer i de århusianske bagerier/Konditorier. Hvilken skøn måde det har været at suge endnu mere lærdom til mig. Med en medfødt nysgerrighed og stædighed kan det ikke gå galt.

Så blev stilen skiftet helt om. I marts -17 fik jeg et spændende tilbud som måtte afprøves. Aarhus Street Food ville have en ispinde produktion og jeg blev ansat til at få det til at ske. Det har været en spændende tur.  Konceptet var enkelt: 1. Det skulle være flødeis (ikke Italiensk gelato) 2. Alt skulle laves fra bunden. Opskrifter havde vi ikke, alt vi kunne finde var på gelato. Så jeg startede ud i en vogn udenfor med et midlertidigt køkken hvor der blev eksperimenteret i lange baner. 24 maj lukkede vi op med fantastiske ispinde. Det var en hårdt men spændende. I sommeren 18 brækkede jeg lårknoglen i en uheldig landing med faldskærm og måtte stoppe.

Nu er jeg i gang med nye spændende ting.. 🙂

Meget kort så er jeg gift med Martin og har (kun) 5 søde børn. Bor på et nedlagt landbrug med stor hund, katte, høns, køkkenhave og alt der tilhører.

 

 

Copyright

Alle billeder fra Det Søde Køkken, Facebook og Instagram er selvfølgelig mine og derfor må de ikke bruges uden skriftlig tilladelse.  Ønsker du at bruge mine billeder, så send mig en mail og vi finder en aftale.

Du må gerne linke, pinne på Pinterest og bruge alle mine opskrifter. Vær sød ikke copy/paste 🙂                                                                        Faktisk syntes jeg det er fantastisk hvis du kan bruge mine opskrifter <3

 

 

Dette er min passion – Det søde køkken