Zebra muffins

Halloweenkage

Temmelig vild hvordan denne kage endte. Billederne lever slet ikke op til hvor smuk kagen virkelig var. Min datter har haft lånt mit kamera – hun har pillet ved instillingerne!! og nu lige meget hvad jeg prøvede, så kunne jeg ikke få billederne pæne. Så ærgeligt når kagen var så fin.

Den er i 4 lag med masser af farve og smag, ikke en lagkage men en skærekage med 4 forskellige smagsoplevelser og lækker frisk smørcreme. Måske jeg ikke lige er helt super vild med mine Frankensteins, men dem der spiste den var mega glade. Græskarene er virkelig nemme at lave også pynter de jo så dejligt op. Jeg overvejede faktisk at nøjes med græskar på kagen. Men nu var hr og fru Frankenstein jo lavet. Jeg har brugt fondant med tylose pulver i til figurerne. De bliver helt hårde som sten, så ikke fordi man har lyst til at spise dem selvom man kan, men de er nemme at arbejde med når de tørrer og bliver stabile.

Jeg har brugt farverne fra Sweet kitchen med stor succes – Farverne kan du læse mere om HER også kan du samtidig deltage i min give away på netop disse lækre pastafarver. Jeg er vild med farverne i fondant, glasur og kagedej. Men når det så er sagt, så vær forberedt på at når du skal farve noget sort, så er det lidt tricky. Faktisk det eneste problem med pastafarverne – Jeg elsker dem stadig, men jeg brugte virkelig meget mørkeblå inden jeg puttede sort i og stadig var det mere mørklilla end sort. Jeg var advaret om det og at jeg skulle farve mørkeblå først, men overrasket over jeg slet ikke fik det rigtig sort.
Smørcremen på siden valgte jeg at farve med wilton sort pastafarve. Den er til gengæld vildt farvende, den skal ikke have meget før det virker. Jeg ville have en sort kant, så det hvide spindelvæv virkelig poppede og spindelvævet poppede så meget mere end på billedet – Dumme kamera!

Det hvide spindelvæv var en ny teknik jeg ikke havde prøvet før – MEN absolut ikke den sidste gang! Det er så simpelt, du varmer nogle skumfiduser i mikrooven – Rører det med en ske til det trækker tråde – Så skal man bruge fingerne og trække tråde af skumfiduser over kagen…. Det er da fantastisk ikke? Kan allerede komme i tanke om mange kager jeg gerne vil bruge dette på 🙂 Men så er det ikke nu at man skal tænke som min mand…. Martin troede det bare var “Noget abstrakt noget” som jeg havde lavet. Seriøst?? Mænd altså 😛


Halloween kage

350 g hvedemel
20 g bagepulver
225 g smør
650 g sukker
1 dl fløde
1 dl mælk
1 knivspis salt
3 æggehvider

Plus
1 spsk vanilje
1 spsk Amaretto + gul pastafarve
Skal af 1 øko appelsin + orange pastafarve
15 g kakao og lidt sort pastafarve

 1. Sigt mel og bagepulver i en skål
 2. Smør og sukker piskes luftigt i en anden skål
 3. Fløde, salt og mælk røres i smørret skiftevis med melet.
 4. Æggehviderne piskes stive og røres i dejen ad 3 omgange.
 5. Del dejen op i 4 skåle.
 6. Den første skål tilsættes 1 spsk vanilje.
 7. Den anden skål tilsættes amaretto og gul pastafarve.
 8. Den tredje skål tilsættes appelsinskal og orange pastafarve.
 9. Den sidste skål tilsættes kakao og sort farve. Sørg for at røre kakaoen godt sammen.
 10. Hæld hver dej i forberedte springforme.
 11. Hvis du ikke har 4 springforme i samme størrelse, så bag dem ad flere omgange.
 12. Bages ved 180°

Smørcreme

Jeg er stor tilhænger af Cream cheese frosting. Min favorit opskrift kan du komme til ved at klikke på billedet herunder 🙂

Red velvet cake

Husk også den store Give Away, der bliver udtrukket en vinder i morgen 🙂

Klik på linket herunder for at komme dertil 🙂

GIWE AWAY

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zebra muffins