Dulce de leche

Fanta Spøgelser

Den opskrift har drevet mig til vandvid  👻 Man kan passende sige den har spøgt mig længe👻  Normalt hygger jeg mig med at finde på nye sjove måder at lave kager, men denne ville ikke som jeg ville  😈

Hele balladen startede med at jeg faldt over denne opskrift, og de er jo så super søde. Mit problem er bare at opskriften begynder således … Tag en pakke White cake mix!!  Nej det skriger jo bare i hele kroppen for at lave opskriften fra bunden så. Så jeg gik i gang, min basis lyse muffins opskrift blev brugt. Men de blev bare slet ikke rigtige. De blev tørre – De blev flade i smagen – De blev for søde…. Men gav jo ikke op, for hele ideen med at lave Fanta cupcakes er da for fristende…

Så endelig lykkedes det, SUPERGLAD for resultatet. De dufter fantastisk af Fanta, smagen er helt rigtig også har de en frisk smag i toppingen.

Øjene er helt enkelt lavet med en æggehvide glasur som man bruger til fx. kransekage. En lille del blev farvet sort med pastafarve, også skulle de bare tørre til næste dag. Du kan lave mange når du er igang, så har du til hele Halloween sæsonen. Det tager ikke mange minutter at lave.


FANTA SPØGELSER


Fanta Muffins:

400 g sukker
450 g hvedemel
3 tsk bagepulver
120 ml vegetabilsk olie
2 store æg
1/4 tsk salt
½ liter Fanta

+ lidt rød og gul frugtfarve

  • Æg og sukker piskes skummende og hvidt.
  • Olien røres deri.
  • Mel, salt og bagepulver sigtes og i æggemassen skiftevis med Fantaen.
  • bland cirka et 3 dråber gul og 1 dråbe rød frugtfarve i til du får den ønskede orange farve.
  • Bages ved 180° i ca. 12-15 min afhængig af størrelse og ovn.

Citrus topping:

125 g smør
250 g flormelis
Saft af ½ citon
4 spsk cream cheese

Topping:

  • smør og ca. 1/3 af flormelissen røres blødt.
  • Rør saft deri.
  • Resten af flormelissen skal røres i.
  • Tilsæt cream cheese og pisk godt til det er blødt og luftigt.

 

Kan du bedre lide Lime topping, så er der en lækker opskrift her


Jeg brugte lidt lakridsdrys som “jord”, men du kan sagtens bruge knuste cookies som der var i den orginale ide.

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dulce de leche