Cherry ice cream

Kanelsnegle


Ja ja alle kender kanelsnegle. Men de går jo aldrig af mode ❤️ De er altid lækre og et hit hos både børn og voksne. De går godt til regnvejrsdage, solskinsdage, snedage, fødselsdage og ikke mindst alle andre hyggedage ❤️

Kanelsnegle

Remonce
100 g Sukker
200 g Brun farin
30 g Kanel
150 g Smør

Dejen
800 g Hvedemel
50 g Gær
2 Æg
½ liter lun Mælk
3 spsk Sukker
2 tsk Salt
100 g Smør

Dejen

  • Opløs gæren i mælken.
  • Tilsæt æg, sukker, salt og mel.
  • Ælt dejen rigtig godt nogle minutter.
  • Tilsæt smørret i mindre stykker.
  • Ælt til smørret er æltet ind og dejen er smidig.
  • Lad hæve 30 min.

Remoncen

  • Alle ingredienser røres sammen til ensartet masse.

Rulning og bagning

  • Dejen rulle ud i en rektangel (højden ca. 30-35cm), har du ikke meget bordplads så del dejen og rul i 2 omgange.
  • Smør remoncen på og rul dejen til en lang pølse.
  • Skær pølsen ud i snegle og stil på plader.
  • Lad den hæve 15 min mere.
  • Pensel med æggestrygelse (1 æg pisket sammen med ½ dl vand og en knsp salt).
  • Bages ved 200° i ca 10-12 min. (alle bagetider er vejledende da alle ovne bager forskelligt).
  • Når afkølet kan der pyntes med fx. hvid/brun glasur, chokolade, frysetørret hindbær eller noget helt andet.

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cherry ice cream