Brændte mandler med hindbær

Sund Søndag…. Mandag…


Igår, søndag fandt jeg den mest utrolig lækker opskrift på…. ja det er vel nærmest en blanding af en muffin og en cookie. Den er blød, svampet og ufattelig smagfuld men størrelsen af en cookie. Den er Glutenfri og kan laves vegansk hvis det er et ønske. Ufattelig så dejlig smag, fordi den har så lille et kalorieindhold, ifølge det pinterest opslag som jeg fandt den på -> er der kun 100 kalorier pr stk. Jeg har ærligt ikke regnet efter. Men det virker meget passende. Jeg ville utrolig gerne sende kredit til den hjemmeside som ideen hørte til. Men jeg kan ikke finde det igen…

Opskriften er så stor en succes at jeg snart må lave en ny kæmpe portion. Så kan jeg fryse dem ned og tage dem op til madpakkerne.

Den er simpel og røres kun med et almindeligt piskeris og få ingredienser. Nogengange må det godt både være simpelt og lækkert.

Opskrift følger her

2 modne most bananer
2 æg
1½ tsk bagepulver
2 spsk Honning evt. vegansk
1 stang vanilje – kun kornene
chokoladeknapper
250 g peanutbutter uden klumper

  • Afvej alle ingredienser undtaget chokolade i en stor skål.
  • Rør godt sammen med piskeris.
  • fordel i smurt muffinsform eller papirsforme.
  • Læg 4 chokoladeknapper på hver.
  • bag ved 180° i ca. 15 min.
  • Flyt over på rist til afkøling.


God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændte mandler med hindbær