Granola Crunch

Konfirmations kage

Konfirmation 2019

I går, søndag leverede jeg denne lille sag i Ree park. Total overrasket over hvor vildt populært det er at holde konfirmation der, de havde 5 forskellige konfirmationer bare i går. Men jeg forstår det 100%, det er mega hyggeligt og hvem elsker ikke at være et sted med så mange spændende dyr.

Favorit

Konfirmationskager og bryllupskager er klart mine favoritkager at lave. Men konfirmationskager især fordi de er fantasifulde og ofte sjove. Der kan leges meget mere med detaljerne. Denne kage havde tre ting konfirmanden elsker: ananas, palmeblade og kaktusser. Flamingoen var på invitationen også passer den bare perfekt til en konfirmation i Ree park.

En anden af mine favorit konfirmationskager gennem tiden var min søns. Den har det med at chokere folk der ikke har samme humor som os. Men hvis man kender os, så er man ikke overrasket.

Hans kage var en overraskelse og et spil på hele “Nu kommer du i de voksnes rækker” – tingen.  Ren sjov. Det er lidt svært at se på billedet, men der er en “tatovering” af et hjerte med navnet Oliver på brystet.

Billedet er ikke det bedste, jeg havde selv glemt ALT om at tage billeder. Men heldigvis havde jeg en hurtig i familien der nuppede et billede inden der blev spist for meget. Men ærligt, så er jeg vild med der allerede er taget af kagen på billedet.

Jeg har siden hen lavet flere udgaver af denne kage til fødselsdage og lignede.

Jeg slutter af for nu, ingen opskrifter – bare lækre kagebilleder ❤️
God mandag derude ❤️

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granola Crunch