Æblekage

Kæmpe Cookie

Det her den absolut mest fantastiske ting jeg længe har prøvet. Den er så simpel, men ALLE i familien var vilde med den.

Efter at have set MANGE billeder på pinterest om ‘Skillet Cookie’ har den været på min test liste længe. Ja jeg har en test liste 😉 Indrømmet, jeg elsker at afprøve amerikanske opskrifter.

Første forsøg på den kæmpe cookie lavede jeg i sidste weekend. Den smagte fantastisk, cookie men af den slags der er sprød i kanterne og blød i midten. Fløden var bare prikken over i’et.

Men ingen tvivl om den skulle opgraderes lidt inden i fik lov til at få opskriften. Selve cookie opskriften er den samme, men jeg har proppet så meget chokolade i som overhovedet muligt hvis du spørger mig 😉

Nu er det så du har mulighed for at lege. Det er nemlig så smart at alle slags chokolader kan bruges. Jeg brugte M&Ms, hvid chokolade hakket og mini mars. Som du kan se er marsen blevet helt karamelliseret under bagningen. Det gør ikke noget for smagen kun udseende. Jeg ved allerede at næste gang jeg skal have kage med til noget skolerelateret, så bliver det denne. Men så vil jeg prøve med Twix i stedet for mars. Tror det ekstra knas kunne være sjovt.

 

 

Tænker når man ser 1 og 2 forsøg, så er man ikke i tvivl om hvilken man har lyst til. Pac man kagen ser ret kedelig ud ved siden af den nye opgraderet udgave 😉 

Kæmpe Cookie Kage

 Antal personer
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Sukker, brun farin og smør røres blødt. Æggene tilsættes.
  2. Mel, bagepulver og salt røres i.
  3. 2/3 af chokolade stykkerne røres i.
  4. røres kun kort så chokoladerne ikke bliver mast for meget sammen med dejen.
  5. Pres cookiedejen ud i den smurte form. Formen passer med en springform.
  6. Drys de sidste af chokolade stykkerne over cookiedejen.
  7. Bages ved 180° i ca. 30 min.
NOTES

Denne cookies er en lidt blødere cookie. Men det er en cookie. Derfor passer en klat fløde perfekt til.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblekage