Sølvbryllup

Æblekage

Kæresteaften ❤️

Ja ja… vi er gift… Men derfor er det stadig hyggeligt at gå lidt for sig selv. Vil endda påstå det var endnu hyggeligere end hvis vi var taget til Biograf og restaurant. Så skal man kører 50 min hver vej. Så bliver jeg allerede lidt træt bare ved tanken… Jeg har 5 børn, fuldtidsarbejde med 50 min transport hver vej og en husholdning! Hvad pokker forventer i hvis ikke jeg er træt sidst på dagen 😉

Vi gjorde det enkle. Det gør vi faktisk rigtig tit. Vi fandt et hyggeligt sted i haven med vores kaffe. Sidder roligt, nyde solnedgangen… og se Århus Faldskærmklub springere hoppe ud af flyveren.Lyder det underligt? Vi kan se det fra haven og når man selv er medlem, så er det virkelig hyggeligt. Ok ærligt jeg har jo kun haft 3 spring og min karriere som faldskærmudspringer er uvist. Min mand er blevet modstander de sidste måneder. Nu ved jeg godt at jeg brækkede lårknoglen 5 juni, men han var ikke i mod det den første måned efter. Måske det er fordi han har lyttet til de utrolig mange der har forsøgt at diktere at jeg ikke må springe mere 😉 Men det er virkelig fantastisk at være deroppe, så er ked af hvis jeg skal stoppe med et dårligt spring. Regner helt sikkert med at skulle op igen, men først til foråret. Så er ‘Hubby’ sikkert kommet over bekymringerne 😉 Skulle du blive fristet til at tjekke en fantastisk klub ud med utrolig søde og engageret mennesker så er linket her http://aafc.dk/

Nå men vi er jo danskere, så der skal jo noget til der kan spises 🙂 Vi har mange æbler i træerne som de små har hjulpet mig med at plukke. Men almindelig kagerasp er en smule for kedeligt til mig. Så har lavet noget crunch med havregryn, pecannødder og rugbrød. Hvis man ikke har lyst til at rive rugbrød kan man vælge den hurtige løsning – nemlig at bruge lidt ymerdrys.

Ved kogning af æblegrøden skal man være opmærksom på at sukkeret er vejledende. Det er helt op til dig præcis hvor sød du vil have grøden. Jeg er ikke til alt for sød grød. Men smag på den og tilføj mere sukker hvis du syntes.

Så er er fløden. Det er en lille ting. Men lad vær med at piske fløden for meget. Faktisk efter min mening skal det være så den næsten er flydende. Den smager bare mere frisk sådan. Men igen, det ER en smagssag og vil du gerne lave sprøjtekanter eller have den til at stå i køleskabet i længere tid. Så pisk den lidt mere.

Jeg har kogt ekstra til fryseren så er der noget lækkert og nemt i løbet af vinteren. Det er en dansk klassiker og det er der en grund til.

Må lige sætte et billede af de små ind. Er de ikke flittige? ❤️

INGREDIENSER
Æblekage/mos
Kage “Rasp”
INSTRUKTIONER
Æblekage
  1. Alle ingredienser koges til mos. Det skal ikke være for sød. Smag til. Afkøl.
Æblekage “Rasp”
  1. Havregryn, rugbrød og sukker ristes på panden. Tilsidst tilsættes kanel og pecan nødder og ristes kort.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sølvbryllup