Risalamande m. Havtorn

Sølvbryllup

I anledningen af min søde fantastiske søsters sølvbryllup (og hendes mands selvfølgelig) lavede jeg i lørdags denne skønne bryllupskage. Min søster har travet hele pinterest efter for at finde inspirationen. Det syntes jeg hun fik valgt meget godt 🙂 Den er enkel men med masser af detaljer. Personligt elsker jeg friske blomster på kager. Jo jeg kunne sagtens lave en masse flotte blomster i marcipan eller fondant. Men det giver aldrig den samme fylde som friske.

Med friske blomster er der nogle få ting man skal huske.

  1. Sørg for de er sprøjtefri.
  2. Brug ikke giftige blomster (hvis du gør, vær ekstra omhyggelig med punkt 3).
  3. Brug husholdningsfilm om stilken.

Selve kage var i 3 lag adskilt af marcipan-hasselnøddebunde.

Nederste lag var chokolademousse.

Mellemlaget var amarenakirsebær mousse.

Toplaget var vanille-creme fraice-hvid chokolade mousse.

Toppet af med en klar gele.

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risalamande m. Havtorn