Sølvbryllup

I anledningen af min søde fantastiske søsters sølvbryllup (og hendes mands selvfølgelig) lavede jeg i lørdags denne skønne bryllupskage. Min søster har travet hele pinterest efter for at finde inspirationen. Det syntes jeg hun fik valgt meget godt 🙂 Den er enkel men med masser af detaljer. Personligt elsker jeg friske blomster på kager. Jo jeg kunne sagtens lave en masse flotte blomster i marcipan eller fondant. Men det giver aldrig den samme fylde som friske.
Med friske blomster er der nogle få ting man skal huske.
- Sørg for de er sprøjtefri.
- Brug ikke giftige blomster (hvis du gør, vær ekstra omhyggelig med punkt 3).
- Brug husholdningsfilm om stilken.
Selve kage var i 3 lag adskilt af marcipan-hasselnøddebunde.
Nederste lag var chokolademousse.
Mellemlaget var amarenakirsebær mousse.
Toplaget var vanille-creme fraice-hvid chokolade mousse.
Toppet af med en klar gele.
Ingen kommentarer endnu