Daim Cookies

Peach Cobbler

Hvor blev sommeren af ? Nej ved godt man ikke må klage, men nu har jeg vænnet mig til det fantastiske varme og skønne solskin. Ja jeg ved godt at som det er nu er sådan vi i lille Danmark er vant til om sommeren. Men hvor er det altså bare øv.

Så jeg hænger fast i ALLE opskrifter der kan forlænge sommeren for mig – Bare en lille smule 🙂  Intet siger næsten sommer mere end ferskner. Saftige lækre ferskner…

Her i landet er der ikke store traditioner for fersken tærter. Men det har de tilgengæld i USA. Jeg har efterhånden gennem årene testet en del opskrifter, men dette er klart den bedste jeg har spist. Jo saftigere ferskner, jo mere saft får man og det er et mest skal gå efter i denne dessert. Den jeg lavede her til aften var lavet med dognut ferskner. De er slet ikke saftige nok -Brug de rigtige, det gør en kæmpe forskel.

Men det er ikke kun derfor denne opskrift vinder, den er lavet med få ingredienser og derfor utrolig hurtig dessert. Dejen er lækker og nærmest som en letbagt cookiedej. Smid lidt rørsukker på i de sidste 10 minutter så får den lidt ekstra karamelsmag.

Peach Cobbler
 Antal personer
 personer
INGREDIENSER
kagedej
Fersken fyld
INSTRUKTIONER
  1. Alle ingredienser til dejen røres sammen til det smuldre
  2. ferskner skæres, lægges i en skål og vendes med citronsaften. Ferskenerne hældes i en smurt springform.
  3. Fordel dejen over. Det skal ikke være pænt.
  4. Bages ved 180° i ca. 35 min. – jo mere saft der dannes i bunden, jo mere lækkert.
  5. Server med en kugle is eller lidt pisket fløde.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daim Cookies