Chocolate Chip Cookies

Jordbær Cheese Cake

Mine piger var ude og plukke jordbær den anden dag. Se bare det skønne billede Melanie tog derude. Super dejligt de kom afsted selvom jeg ikke kunne komme med. Det brækkede ben sætter godt nok sine begrænsninger. Min tålmodighed står overhovedet ikke til alt den tid jeg bruger på at sidde stille. Hvem der dog var på arbejde :/

Ingen tvivl om jeg var lykkelig over de mange kilo jordbær de fik plukket, så havde jeg noget at give mig til. Men livet på krykker gør alting langsommere. Jeg får virkelig testet min tålmodighed når jeg skal ned og sidde hver 10 min, have hjælp til at flytte ting og til at sætte kager i ovnen. Dejligt at have en stor hjælpsom familie.

Nok om det.

Foto Melli

En af de ting jeg har lavet med jordbær er en ubagt (no bake) cheese cake. Det der adskiller denne opskrift fra de fleste andre ubagte cheese cakes, er at der ikke er husblas i. Jeg var skeptisk, men den står skarpt og fast.

*Når jeg skriver ubagt så mener jeg fyldet. Bunden bliver bagt i 10 min.

Jordbær Cheese Cake
 Antal personer
INGREDIENSER
Kiksebund
Cheese cake fyld
Jordbærsirup
INSTRUKTIONER
Jordbærsirup
 1. Start med at sætte jordbærsiruppen over. – Alle ingredienser i en gryde og simre i 20 min.
 2. – Sigt gennem en si. – Væsken koges videre indtil det bliver tykkere. Sættes på køl. – Jordbærmosen afkøles.
Kiksebund
 1. De knuste kiks blandes med sukker og smeltet smør
 2. Tykkes ud i en springform. Bages ved 180° i 10 min Afkøl
Cheese cake fyld
 1. flødeost, vaniljekorn og flormelis piskes sammen.
 2. Fløden piskes med de 2 spsk flourmelis (piskes til det danner toppe)
 3. vend flødeost og fløden sammen.
Samling
 1. I kanten af springformen med bunden sættes en stribe kantfolie. Det er for at lave en flottere kant.
 2. Smør jordbærmosen over bunden.
 3. Nu sættes der en række halve jordbær langs kanten
 4. Flødeostefyldet hældes over. Bank let springformen i bordet. Det er for at sikre der ikke er lufthuller. Stilles på køl i mindst 3 timer så den kan sætte sig.
 5. inden servering fjernes kantfolien og der hældes jordbærsirup over toppen.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate Chip Cookies