Mors dag 2018

Smørbagte Kammerjunker med Mandler

Sommer og Sol… Så er det blevet tid for Koldskål med lækre smørbagte Kammerjunker.

 

Overdrevent overskudsagtigt at lave sine egne kammerjunker? Ikke når de er SÅ nemme at lave.

 

Og ikke bare Kammerjunker. Men Kammerjunker med mandelmel, vaniljestænger, citron og kardemomme. Det bliver simpelthen ikke meget bedre.

Hvis du tænker det ikke er besværret værd at bage sine egne når det er så nemt at købe dem. Så prøv alligevel, de smager bare så meget bedre.

Kammerjunker med mandler
 Region Grundopskrifter

Kammerjunker med mandler

 Antal personer
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Alle ingredienser røres sammen.
  2. Rul dejen i stænger, ca som en 2 krone i tykkelse. Sæt på køl mindst 30 min
  3. Tænd ovnen på 175*
  4. Skær stængerne i ½ cm tykkelse og sæt på plader
  5. Når du sætter pladerne i ovnen skrues der ned på 100* Bages 45 min.
RECIPE NOTES

Personlig syntes jeg kardemomme er fantastisk i kammerjunker, men hvis du ikke er til det så udelad det.

Har du ikke mandelmel så er det nemt selv at lave. Smuttede, tørre mandler i blenderen. Blend til ensartet fin konsistens.

Opbevares i kagedåse. Holdbarheden er god da de er tørre som småkager. Jeg ville uden problemer gemme dem i 3 uger hvis vi kunne lade vær med at spise dem.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag 2018