Forår og årets første jordbærtærte

Tristan Hilfiger

 

Af og til kommer der en ide til en konfirmationskage som man slet ikke kan vente med at komme i gang med.

Maya lokkede mig til at lave kagen til sin nevø, som bokser i sin fritid og er vild med Tommy Hilfiger. Jeg er måske egentlig ikke så svær at lokke så snart det er kager der skiller sig ud.

 

 

Kagen blev vi lynhurtig enige om, en sportstaske og boksehandsker. Maya ville gerne der skulle stå Tristan Hilfiger på.

Kagen er en Halekinkage farvet så det passede med Hilfiger-farver og en lækker cream cheese buttercreme til at binde det hele sammen.

Overtrækket er Odense Marcipan fondant. Normalt er jeg ikke til fondant da det bare smager af sukker. Men når man skal bruge fondant så er odense marcipan min favorit. Den er ikke så kunstig i smagen. Selvom jeg foretrækker at bruge marcipan når jeg laver kager. Så kommer vi udenom at når der skal bygges en detaljeret kage op, så er det nemmest at bruge fondant. Det er mere stabil og nemmere at lave flotte detaljer. Samtidig så kommer det ikke til at “svede” (trække fugt) på samme måde som der meget ofte sker med marcipan. Hvis man gerne vil have den fordel men stadig smagen af marcipan, så bland 50/50 af fondant og marcipan.

Et stort tillykke til Tristan og hans familie. Tak for jeg må vise jeres billeder frem herinde

 

Skriv en kommentar

 • Maya Hiort-Soele

  Mine bedste anbefalinger til Rikke for den flotte og yderst velsmagende kage.
  Jeg vidste godt at Rikke er yderst kompetent til sit fag, og det var også derfor jeg henvendte mig for at få lavet DN lidt anderledes konfirmandkage.

  Efter at have fortalt lidt om Tristans passion for boksning , og at han elskede Tristan Hilfiger, kom Rikke lynhurtigt med et forslag til tasken med boksehandsker ved siden af. Hilfiger farverne indeni, var også Rikkes ide.
  Ikke kun jeg, men hele selskabet og især konfirmanden, blev simpelthen så imponeret af både den store lighed med en rigtig taske, og den virkelig lækre smag.

  Jeg var helt tryg ved at give Rikke frie hænder, og fortrød det på intet tidspunkt.

  Skal du bruge en kage udover det sædvanlige, flot udført og med masser af god smag, så tag fat i Rikke.
  Hun kan sit kram og er alle pengene værd. Hun leverer ikke kun godt håndværk men også oplevelser.

  Tak Rikke, for at gøre min nevøs konfirmation endnu bedre.
  De bedste hilsner
  Maya.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ridan1000

   Tusind tak for alle de rosende ord, men også for de smukke blomster der pynter så fint i min stue
   Det var en fornøjelse at lave kagen for jer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår og årets første jordbærtærte