Verdens bedste Chokolade-Banan kage

Ok jeg havde virkelig mange bananer jeg skulle have brugt denne gang, så jeg arbejdede lidt videre på en chokolade banan kage. Kan kun sige det blev Verdens bedste nogensinde. Det er en opskrift jeg kommer til at hive frem hver gang der er bananer der skal bruges 🍌 Den har det hele :
  1. Svampet
  2. Perfekt balance mellem banan og chokoladesmag
  3. Sød men ikke oversød
Se bare billedet herunder... Den er bare for lækker til at modstå 🍌 Det bliver sidste bananopskrift i denne omgang :) Men har mit øje på et forsøg med banan cookies næste gang der er bananer i huset ;)

God fornøjelse og husk....

🍌 At tagge #detsoedekoekken når du instagrammer din kage, jeg vil så gerne se og høre om du er ligeså vild med den som jeg 🍌

 

Chokolade-Banan kage



4 æg 250 sukker 1 tsk vaniljesukker 200 g hvedemel 100 g kakao 1 tsk salt 1 tsk bagepulver 150 g smørsmeltet og afkølet 600 g meget moden eller bagt banan  (ca. 6 bananer) 100 g chokoladegrofthakket
  1. Bag bananerne med skræl i ovnen til de er helt sorte (Se evt. her for forklaring)
  2. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt
  3. Smelt smørret og tilsæt kakaoen
  4. Tilsæt kakaosmørret og creme fraiche til æggesnapsen
  5. Nu røres bananmosen deri
  6. Sigt mel, vanilje og bagepulver i æggene og rør hurtigt sammen med resten
  7. Sidst vendes den hakkede chokolade deri
  8. Bages i smurt form eller form foret med bagepapir
  9. 175°  i 45-55 min afhæning af din forms størrelse samt hvordan din ovn bager