Bagte bananer

Vi havde overmodne bananer  igen igen... og selvom det egentlig ikke var dårlige, så var de nået det punkt hvor børnene ikke længere gider dem. Alle børn og sikkert også de fleste børn elsker banankage. Men det er ikke altid man lige har gode overmodne bananer og er lysten lige til en lækker banankage, så må man ned og handle. Jeg har lagt mærke til at i øjeblikket er der virkelig langt mellem de modne bananer. På det sidste har jeg kun kunnet finde grønne bananer. Ja mine ældste er mest til lidt grønne bananer, men de duer slet ikke til at bage af  og heller ikke til at spise hvis du spørger mig.

Bag bananerne

Men der er altid en løsning. Min er at bage bananerne i skrællen. Det lyder en smule mærkeligt, men som du kan se på de følgende billeder, så gør jeg det også selvom om mine bananer egentlig er overmodne. Bananerne får endnu mere smag. Hvilket jo bare giver endnu mere smag i dine banan kager som :  Banana bread - Sund og vegansk Gulerods/Banankage - Banana Pudding Cake  - osv.

15 % Rabat

Du med uden problemer lave stort set alle banankage opskrifter som muffins. Også den som du får opskriften herunder. Hvis du vil bage som muffins, så er her et ret godt fif. Bagetid.dk  har nemlig 15 % netop nu på alt i muffins kategorien. Hvilket altså betyder det er nu du kan få fyldt op på muffinsplader, muffinsforme og massere af pynt. De har et stort udvalg - Tjek det ud.

Dagens opskrift

Er egentlig en ret klassisk banankage. Der er kun 3 små ændringer som kun gør den endnu mere interessant.
  1. Bagte bananer
  2. Creme fraiche
  3. 1 dl. rørsukker drysses over toppen
 

😍  Giv den et skud, det vil du bestemt ikke fortryde  😍

Når du har bagt den og selvfølgelig IG'er din kage, så vil jeg elske at du # tagger mig med #detsoedekoekken.dk 🍰 Glæder mig til at se din kage 🍰Banankage med bagte bananer3 æg 170 g sukker 2 tsk vaniljesukker 175 g hvedemel (Kan erstattes med glutenfri) 1 tsk bagepulver 150 g smeltet smør 3 bagte mosede bananer 1 dl creme fraiche

  1. Bag bananerne i ildfast fad til de er sorte.
  2. Æg og sukker piskes hvidt og luftigt.
  3. Den smeltede smør, creme fraiche og mosede bananer røres i æggesnapsen.
  4. Mel og bagepulver sigtes i og røres til blandet.
  5. Hældes i smurt fad (eller med bagepapir).
  6. 1 dl. rørsukker drysses over hele toppen.
  7. Bages ved 175° i ca. 50-55 min.
Afkøles ned og kan evt. pyntes med en let flødekant - Bare fordi 😍