Nye omgivelser på Gl.Estrup

Jeg har været væk herfra ALT for længe.

Forklaringen er ellers god. For 1/1 overtog min bror forpagtningn af Den gamle stald som ligger på Gl. Estrup.

Det er det smukkeste sted jeg kender i vores lille Danmark. Men jeg er jo også vokset op i byen, så er forudindtaget. Vi har gået og lavet den lækre restaurant endnu mere lækker. Lokalerne er blevet smukke og hyggelige. Ofte er det ikke meget der skal til.

Kage buffet hver weekend

Mit nye job er selvfølgelig husets konditor. Dog er jeg også kokkeassistent under service samt tjener når der er brug for det 😉 Hver lørdag og søndag fra 14 -16 har vi den lækreste kagebuffet - Made by yours truly 😉 Der er ALTID mindst 10 forskellige slags kager + lækre friskbagte pomle boller. Noget der er super spændende er at på Gl. Estrup har vi madhistoriker Bettina Buhl. Så hende har jeg en aftale om snart at skulle snakke gamle opskrifter med. I en tid hvor vi konstant taler fornyelse og udvikling af kager. Jamen så bliver det virkelig spændende at skulle dykke lidt i fortiden.

Bloggen

Nu er vi i gang. Hvilket gerne skulle betyde at herinde på bloggen bliver der igen tid til dele opskrifter med jer. I får også lov til at være en del af den gamle stald her igennem. Det bliver da super sjovt og sikke nogle omgivelser at skulle arbejde i :)  Jeg håber I kigger ud og besøger os derude på slottet. Billederne er taget af Portraits by IngeC - Inge Christensen