Årets sidste rabarber

Key Lime Pie

Det er helt ligeså fantastisk som det lyder. Lime tærte i lækker bund med et tvist af kokos. Lækker blød pisket fløde.

Lige siden jeg blev oprettet på pinterest, har denne opskrift været højest på min liste over ting jeg skulle prøve. Men underligt nok så er det først nu jeg har fået den lavet.
Men det er helt sikkert ikke sidste gang. Jeg elsker syrlige desserter og sammen med kokos får man en helt tropisk følelse. Helt perfekt til efteråret med masser af c vitaminer.

En anden god opskrift med lime er disse Key lime cupcakes som jeg absolut også anbefaler. Sødt og syrligt i et.

Key Lime Pie

Bund:
20 g kokos
150 g knust digestive kiks
75 g smeltet smør

Lime fyld:
1 ds kondenseret mælk
Skal af 1 lime
2 æggeblommer
3 lime -Saften deraf

1/4 liter fløde

Bunden:

  • Rist kokosene let i oven eller på en pande
  • Knus digestive kiksene (jeg bruger blenderen, men kan gøres i en pose)
  • Bland smør og kokos med kiksene
  • Fordel i en tærteform. Tryk godt op ad kanterne. Tryk bunden med bunden af et glas
  • Bag tærtebunden 5 min ved 180°

Fyldet:

  • Limeskal, limesaft og æggeblommer blandes i en skål
  • Hæld den kondenseret mælk i æggeblandingen
  • Pisk til det er samlet og begynder at tykne
  • Hæld fyldet over bunden og bag dne i 15 min
  • Afkøl helt og stil den på køl i mindst 2 timer

Pynt:

  • Pisk fløden og sprøjt den på tærten
  • Evt pynt med skiver af lime og andet frugt

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets sidste rabarber