Kamille te med mælk og honning - Kagen....

Årets sidste rabarber

Da min mand høstede årets sidste rabarber derfra kom denne lækre kage med hvid chokolade og masser af kokos. Det smager stadig af sommer også nu selvom efteråret er over os.

Nu er det jo ikke sandsynligt at du stadig har rabarber når jeg endelig får denne opskrift på bloggen. Men måske har du råsyltet eller frosset nogle. Hvis ikke så kan man heldigvis købe frosne året rundt. Jeg lover det er en kage der gør glæde hele året. Især hvis man savner smagen af sommer.

Den er helt perfekt til hvis du skal have kage med på arbejde. Denne opskrift giver nok til en hel bradepande, og jeg mener ovnens bradepande. Hvis du tror du har nok i en mindre kage, så halvere du den og bager i en lille bradepande – Som du kan se nederst har jeg også haft den bagt i den lille bradepande.

Kokoskage med rabarber og hvid chokolade

150 g kokos
100 g sukker
2 æggehvider
ca. 600 g rabarber

750 g sukker
500 g smør
1 stang vanilje
7 æg + 2 blommer
440 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1½ dl mælk
200 hakket hvid chokolade

  • Skær rabarberne i små stykker og bland dem med sukker, hvider og kokos. Stil til side.
  • Smør og sukker piskes blødt og cremet.
  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør i smørret.
  • Æg og blommer røres i lidt ad gangen og piskes til det er ensartet dej.
  • Mel og bagepulver sigtes i dejen og vendes sammen med mælken til dejen er samlet.
  • Vend det hakkede chokolade i.
  • Hæld i bradepanden og 175° i ca.50 min.

God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamille te med mælk og honning - Kagen....