Key Lime Cupcakes

Kamille te med mælk og honning – Kagen….

Efteråret er over os, det samme er forkølelse. Derfor er det oplagt at lave en kage på kamillete med mælk og honning. At den så også smager helt fantastisk er jo bare prikken over i’et.

Den er super nem at lave. Hvis jeg endelig skal komme med lidt kritik til min kage så var min form lige stor nok, hvilket gør at min kage var lidt lav og rundede ud mod kanten. Det er helt nem at undgå hvis du bruger en helt almindelig springform 🙂

Når jeg bruger blomster på mine kager og jeg måske ikke er helt sikker på om de er spiselige. Så vikler jeg en smule køkkenfilm over stilken. Enkelt og nemt. Men er til store bryllupskager bruger jeg en voks som er udviklet til formålet.

Kamille te med mælk og honning – Kagen…

Kagen:

2 g kamillete
220 g smør
100 g mælk
175 g sukker
3 æg
1 tsk vaniljeessens
200 g hvedemel
2 spsk bagepulver
½ tsk salt

Topping:

50 g blød smør
2 spsk honning
4 spsk mælk
250 g flormelis
1/4 tsk salt

Kagen:

  • Tænd ovnen på 180° og smør en springform.
  • Varm smør, mælk og Kamillete i en kasserolle.
    Lad det simre i 3 min. Sluk for varmen og lad det trække i ca. 10 min.
  • Over en skål sigter du smør/mælken så teen kommer fra. Smid teen ud.
  • Pisk smør/mælken sammen med sukker et par minutter.
  • tilsæt æggene enkeltvis.
  • Sigt mel, bagepulver og salt i en skål og vend det i æggemassen.
  • tilsæt vaniljen.
  • Hæld dejen i springformen og bag den i ca. 30 min.
  • Afkøl helt inden topping kommer på

Topping:

  • Pisk smørret blødt og tilsæt honning.
  • Rør flormelis og mælk i til det er glat.
  • Til sidst røres saltet i.

Smør topping over den afkølede kage og pynt gerne med friske blomster.

kamille

God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Key Lime Cupcakes