Klassisk jordbærtærte

Rabarber kage

Nogengange har man lyst til rabarber, men ikke til tærte. Så derfor får du nu denne opskrift på den mest svampet rabarberkage du nogensinde til prøve.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Rabarber kage

Kagen:
50 g kagecreme
200 g smør
110 g sukker
2 æg
190 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3-4 rabarberstænger
30 g smeltet smør
4 spsk sukker

Opskrift på kagecreme findes HER
ca. 200g kagecreme

 

  • Rabarber rengøres og skæres som vist på billedet længere nede på siden.
  • Sukker og smør piskes luftigt.
  • Pisk æggene i et ad gangen.
  • Rør cremen i.
  • Mel og bagepulver røres også i kagen.
  • Dejen er meget tyk.
  • En springform fores med bagepapir.
  • Smør 1/3 af dejen ud i bunden af formen.
  • Fordel de små stykker rabarber over dejen.
  • Smør nu endnu 1/3 af dejen over rabarberne.
  • Kagecremen smøres ud over kagen.
  • Den sidste 1/3 af dejen fordeles over cremen. Det nemmeste for mig er at lægge klatter rundt på cremen og derefter smøre det ud.
  • Rabarberstængerne fordeles over kagen. Trykket let ned i dejen.
  • Pensel smeltet smør over kagedejen og rabarberne.
  • Drys sukker over.
  • Bages ved 180° i ca. 1 time.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk jordbærtærte