Merle

Granola Crunch

Godmorgen derude 🙂

Det har været en kold nat, jeg havde bloklys tændt i mit drivhus for at passe på mine agurkeplanter. Jeg skulle have gemt et billede, men jeg fik kun taget et med snapchat. Det så så hyggeligt ud – Hvis ikke det var for ulækre edderkopper, så kunne man sagtens have sat med et glas vin og hygget lidt. Men de edderkopper bliver virkelig sindssyg store i et drivhus !! 😲
Men nu hvor solen skinner 🌞 Så er det ligesom lidt glemt allerede. – Både kulden og edderkopperne!

I får en supernem opskrift hertil morgen, den tager kun et øjeblik at lave også har man lækkert topping til både morgenmad og koldskål.
Faktisk er den så nem, at jeg lavede det klokken 6 i morges 🙂

God fornøjelse 🙂

Granola Crunch opskrift

150 g Havregryn
50 g Honning
2 tsk Vanilje
50 g hakkede mandler
1 spsk kokosolie
5 g frysetørret hindbær

Evt. piftes med fx. hakkede hasselnødder – pistacie – chokolade, eller måske kokos – græskarkerner – solsikkekerner.

 

  • Smelt smør og honning på panden.
  • Tilsæt alle andre ingrediense.
  • Rør rundt indtil det hele er letristet.
  • Hæld crunchen ud på et stykke bagepapir og lad det køle af.
  • Opbevares i lufttæt beholder.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merle