Græskarpuré og pumpkin spice

Cookies

Pumpkin Spice Cookies

Lige på falderebet inden det er sengetid skynder jeg mig at give dig den første opskrift med græskar mos og pumpkin spice… Ja den havde du nok ikke regnet med som den første, Pumpkin spice cookies. Men jeg lover de er virkelig gode.

Efter en lang dag med møde afstressede jeg med min datter, med at pynte disse cookies mens risengrøden simrede. Vi nåede dog hverken at spise risengrød eller cookies inden vi måtte skynde os til stort forældremøde om eksamensræset som venter hende efter jul.

Det er fantastisk hvor meget lidt smeltet chokolade, rød og hvid glasur kan gøre ved en cookie. Det må virkelig ikke skræmme dig at pynte dem. Det er nemmere end det ser ud. Jeg indrømmer blankt, de flotteste på tallerkenen er dem min datter har lavet 😁 Total stolt mor! Men håber hun vælger et helt andet fag 😉

Glasuren er helt enkel -Flormelis og æggehvider. Røres godt og ikke for tyndt. Farv med pastafarve.

Ikke mere om det i dag. Klokken er mange og jeg har en date med min hovedpude….

God fornøjelse.

 

 Antal personer
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Smør og sukker røres blødt men rør ikke for længe.
  2. Græskar puré og æg røres i.
  3. Pumpkin spice, salt og mel blandes i.
  4. Stil dejen på køl i mindst 1 time.

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarpuré og pumpkin spice