Fransk æblekage

Græskarpuré og pumpkin spice

Hjemmelavet græskarpuré & Pumpkin spice

Jeg er uddannet bager og har arbejdet som konditor i en del år, hvilket jo betyder at danske klassiske kager har været en del af arbejdet. Sammen med selvfølgelig udvikling af nye kager. Der har selvfølgelig være flere ting fra udlandet hvor man helt adopterer alle opskrifter og kager uden at tænke over de ikke er danske, som fx. brownies og cupcakes.

Når jeg har hygget mig hjemme med at bage, både alene og med børnene. Så har amerikanske opskrifter ofte været i brug.
Nu hvor pigerne er store kommer de selv med ideer og billeder af kager de kunne tænke sig at lave. I sær her i oktober har Halloween altid været i høj kurs i familien. Selvom jeg tit har brugt undskyldningen at det er børnene der gerne vil fejre Halloween, så kommer jeg ikke udenom det…

Jeg ELSKER Halloween 🎃

Alt fra udklædning til kager.

 

Hvis du ligesom jeg hygger med at prøve amerikanske opskrifter, så du at amerikanerne bruger meget græskar puré i deres opskrifter her i efteråret. Det er en almindelig ting at købe på dåse. Men det er endnu ikke lykkes mig at finde det her i lille Danmark. Så er det jo heldigt det er så nemt at lave selv.

Hvor skeptisk du end må være om græskarpuré, så lav en portion. Et hokkaido græskar ligger omkring 10-15 kr i øjeblikket og de næste dage kommer jeg med nogle gennemtestet opskrifter med græskar. De er klart det hele værd.

Når du så er ved det. Så lav en omgang pumpkin spice. Det er en blanding af fem krydderier du meget muligt allerede har i din krydderiskuffe. Ingefær, Kanel, Muskatnød, Allehånde og Nellike. Igen noget der ofte bliver brugt i amerikanske opskrifter men også i min store datters yndlingsdrik fra Starbucks – Pumkin Spice Latte.
Hvilket jeg også giver dig en opskrift på i denne uge.

Masser af lækre opskrifter i vente. Så skynd dig at forberede din græskar puré og dit pumpkin spice.
God fornøjelse 🙂

 Antal personer
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Flæk Hokkaido græskarret. Fjern kerner og læg det i bradepanden med skærefladen nedad. Tilsæt 2 cm vand i brandepanden.
  2. Bag i ca. 1 time til græskarret er mørt. Mærkes ved at trykke på skallen.
  3. Skrab det bløde fyld ud i en skål. Den hårde skal kasseres.
  4. Hvis du har flere klumper end du kan klare med en gaffel, så brug en stavblender. Men hvis det er bagt godt mørt er det ikke et problem.
  5. Opbevares på køl i lukket beholder 3-4 dage. Eller pakkes i frostposer og fryses.
Pumpkin Spice
 Antal personer
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Afmål ingredienserne
  2. Rør sammen
  3. Opbevar i lukket beholder indtil brug

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk æblekage