Møllerup

Kernefyldt rugbrød

I min leg med hampekerner er der ikke noget man bedre kan teste kerne med, end Rugbrød. Da jeg ikke har tålmodighed til at have en surdej i køleskabet – Ja døm du bare, jeg er bager og gider ikke lege med surdej… Jamen så har jeg fået smagen frem med god mørk øl. Det er virkelig ikke ret tit jeg bager rugbrød herhjemme, så vil jeg hellere lægge mine penge ved en rigtig bager og støtte dem. De er et uddøende folkefærd og med deres hårde arbejde samt dårlige arbejdstider, ja så fortjener de opbakning.

Men noget der er vigtig for mig når jeg smager et hjemmebagt rugbrød, er salt. Tit er man for forsigtig med salt, hvilket giver en flad og intetsigende smag i brød. Et andet godt fif er at bruge maltmel. Det giver god smag med en let bitterhed og en flot farve.

Udover de ristede hampekerner så har jeg brugt solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø.

Ikke mere herfra i denne omgang.
God fornøjelse 🙂

INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Vej alle ingredienser sammen i en skål. Rør til ensartet dej.
  2. Hæld i smurt rugbrødsform.
  3. Bages ved 200° i 75 min

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møllerup