Banana Bread

Verdens bedste Brownie

Verdens bedste brownie

Brownies er ikke bare brownies. Der findes virkelig virkelig mange.

 • Cheesecake-brownies
 • kakao-brownies
 • Chokolade-brownies
 • med eller uden nødder-brownies
 • red velvet-brownies
 • Mississippi mud-brownie
 • espresso-brownie
 • dobbelt choko-brownie
 • triple choko-brownie

Og listen fortsætter og fortsætter….

Jeg har i flere år sagt at min opskrift er verdens bedste. Men hvis du nu ikke skulle tage mit ord for det… Jamen så har jeg skam lavet en test. Jeg sendte 3 forskellige brownies ud til Raunstrup Tømrer firmaet. Der var kun en betingelse…. De skulle give deres stemme på hvilken der var verdens bedste. Det syntes jeg selv var en ret smart måde at gøre det, det er nemlig et ret stort firma. Også kender de ikke mig privat, så kan man jo regne med deres meninger.

Og hvilken tror du der vandt?      Ja det er nemlig rigtig… min opskrift 🙂

For at holde det fair brugte jeg en opskrift fra en dansk hjemmeside der påstod samme som jeg. Den er lavet på kakao og smagte også ganske godt. Jeg har gemt opskriften, den er god til når børnene skal have kage med i skole.

Den anden brownie var en amerikansk opskrift. Det var en red velvet-brownie. Igen smagte den virkelig lækkert. Men den var mere red velvet end brownie.

Tredje og sidste brownie var min opskrift. Det er en nem opskrift med kun 6 ingredienser. Den er lavet med masser af mørk chokolade og smør. Drysset med saltede peanuts hvilket sammen med chokoladen giver en lækker kombination. Den har den helt perfekt top som krakelerer når den bliver skåret. Den er lige tilpas klæg men uden at blive for meget fordi den er lavet med chokolade. Den skal ikke gave glasur eller andet for at være god. Den er perfekt som den er…. Meeen derfor gør det ikke noget hvis man får en kugle is eller lidt friske frugter til 😉

Har du lyst til en Blondie? Ingen problem, skift den mørke chokolade ud med hvid. Så har du en helt fantastisk hvid chokolade brownie.

Virkelig en opskrift jeg længe har villet dele med jer.

God fornøjelse 🙂

Verdens bedste brownie

 Antal personer
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
 1. Smelt smørret og hæld over chokoladen. Rør til ensartet.
 2. Pisk æg og sukker luftigt.
 3. Hæld chokoladesmørret i æggene og rør sammen.
 4. Sigt melet og vend i dejen.
 5. Drys masser af saltede peanuts henover brownien.
 6. Bages ved 180° i 35-40min
RECIPE NOTES

Kunne du tænke dig en blondie? Skift chokoladen ud med hvid. Så nemt er det.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana Bread