Mirabelle tærte

Naan

I søndags havde vi gæster til grill. Til lækker grillmad hører lækkert brød til. Jeg må indrømme at jeg som altid var lidt sen på den og yngstepigen var i fuld gang med pandekagerne til desserten på pandekagebageren.

Smækkede hurtigt dejen til naan sammen, lod dem hvile til datteren var færdig med pandekagerne. I stedet for at finde en pande frem brugte jeg pandekagebageren. Det var virkelig nemt og gav mig lidt ekstra tid til andre ting da den ikke bager helt så hurtigt som på panden. Men super nemt på panden også.  At bage naan er så nemt at det virkelig er en skam hvis man køber dem i supermarkedet.

Ikke så meget pjat. Her er opskriften 🙂

Naan
 Forberedelses tid 10 min
 Tilberedningstid 20 min
 Ventetid 15 min
 Antal personer
 brød
INGREDIENSER
INSTRUKTIONER
  1. Alle ingredienser æltes sammen til en dej.
  2. Lad den hvile 15 min.
  3. Del dejen i 10 klumper og rul dem ud til flade brød.
  4. Bages på varm pande et par minutter på hver side. Når den første side er bagt pensles med lidt ekstra olie (på den bagte side) og drysses med sesam.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirabelle tærte