Jordbær Curd

Death by Chocolate

Her i sommerheden har vi været så heldige at have feriegæster fra Norge og haven har været en fælles campingplads da ingen af os har kunnet holde ud at sove i huset.

Vores niecer blev selvfølgelig spurgt hvilke kager jeg skulle bage til dem mens de var her. Pernille ville have chokolade og Anna ville have marcipankage. Også var det i køkkenet med Tante Rikke.

I dag fik vi en marcipankage med jordbær og fløde. Den opskrift får I i morgen.

Så i går fik vi denne Death by Chocolate kage til eftermiddagskaffen. Den er lavet med masser af mørk chokolade og smør. Utrolig nem opskrift. Dog skal man være i god tid. For en Sarah Bernhardt mousse skal koges dagen før og stå på køl.

Sarah Bernhardt moussen er den samme der er brugt i de rigtige bager “Sarah Bernhardt kager”. Det er på en makron og dyppet i mørk chokolade.

 

 

 

 

 

Vidste du at Sarah Bernhardt kagen blev opfundet af en hollandsk bager i slutningen af det nittende århundrede . Da skuespilleren Sarah Bernhardt var på turne i Holland smagte kun denne trøffelkage på makronbund, og vild med den -det var hun. Bageren blev så beæret at han opkaldte kagen efter hende.

 

 

Death by Chocolate
 Keyword chokolade
 Antal personer
 personer
INGREDIENSER
Sarah Bernhardt mousse
Chokoladekage
INSTRUKTIONER
Sarah Bernhardt Mousse
  1. Dag 1 : Bring fløden til kogepunktet, tag af blusset og lad temperaturen falde til ca. 60°
  2. Tilsæt chokoladen og omrør til helt ensartet.
  3. Stil på køl til næste dag
  4. Dag 2 : Piskes Sarah Bernard moussen til den er fast. – Pas på ikke overpiske da den så bliver grynet
Chokoladekagen
  1. Smelt smørret i lille gryde og tag af blusset.
  2. Tilsæt chokoladen og rør til smeltet.
  3. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  4. Tilsæt chokoladesmørret og rør godt sammen.
  5. Tilsæt melet en smule ad gangen.
  6. Hæld i en smurt springform og bag i ovnen i 30-35 min ved 170° Undgå at åbne ovnen de første 25 min.
Samling af kagen.
  1. Del chokoladekagen i 2.
  2. Placer toppen af chokoladekagen på dit kagefad. -ved at tage toppen af kagen i bunden får du en mere lige overflade.
  3. Smør 1/3 af Sarah Bernhardt moussen på bunden
  4. Læg sidste lag chokoladekage på på moussen og tilføj resten af moussen. Smør ned over siderne.
  5. Pynt med Bær – Mynteblade – Skovsyre efter egen smag.+

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så håber jeg du vil lægge en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær Curd